Ditt lokale bilverksted!

Vi er ditt lokale bilverksted på Skedsmo. Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg på Skedsmo! Det viktigste for oss er å bidra til at du får rask og profesjonell hjelp til det du trenger oss til: bilservice av alle slag!

Bilservice Skedsmo består av en erfaren gjeng med bilfagarbeidere. Vi er en god miks i alle aldersgrupper, alle med lokalforankring her på Romerike. Med bred kompetanse fra mange bilmerker og mange års praksis samt problemløsing, så er vi alltid klare for nye utfordringer på de fleste bilmerker. Spesielt stolte er vi av læreguttene vi utdanner. Vi har mye flott ungdom i Norge og det er en glede å jobbe med dem!

Vi ser frem til å møte deg i Industriveien 4D på Skedsmokorset!

Vår styrke:

Vi leverer rask og god service. Vi fikser alt på din bil.

Kompetanse:

Vi har bred erfaring med bilreparasjoner og vedlikehold. I tillegg til en rekke fagbrev har vi spesialkompetanse for flere bilmerker. Vi har også sertifiseringer på en rekke felt som for eksempel klimaanlegg, elbil og feilsøking innen bil elektro.

Vi innehar særdeles god erfaring og kompetanse på reparasjoner og vedlikehold av flere bilmodeller, blant annet Ford, Volvo, Volkswagen.

I tillegg har vi bred erfaring fra varebiler fra Citroen, Peugeot, Ford, Mercedes, Fiat og Volkswagen.

Kurs og kompetanseheving pågår kontinuerlig innen de fleste felt. Her kan nevnes EU kontroll, motorteknikk, bil elektro, HMS, kundebehandling og sist men ikke minst Elbil og Hybrid teknologi.

.    

Ditt bilverksted på Skedsmo

Lokalene her i Industriveien er fantastiske og er opprinnelig bygget som Bilverksted, og er derfor meget egnet for formålet. Både størrelse, takhøyder, plassering, parkering og beliggenhet. 580 m2, rikelig med parkering og all infrastruktur i topp kvalitet gjør dette til et meget bra sted å bedrive bilservice og reparasjoner.

Verktøy og utstyr

Når vi overtok var lokalene helt tomme – derfor er alt vårt utstyr splitter nytt, topp moderne og levert av Preqas og Mekonomen. Miljøet og krav til nye og moderne biler (både fossilt, elektriske og hybrid) og fremtidsrettede løsninger har vært i fokus under oppbyggingen av dette bilverksted på Skedsmo. Verkstedet er nå blitt et konkurransedyktig og toppmoderne serviceanlegg som tilfredsstiller alle dagens krav og ikke minst er rustet for fremtidens bilbransje.

Det er med stolthet vi ønsker å vise deg det. Velkommen innom for en kikk!

Historien

Bilservice Skedsmo AS overtok lokalene her i Industriveien 4 som tidligere har vært bilverksted i mange år. Først har det vært Volvo og Renault her i regi av Bilia, siden har det vært flere frie operatører her før vi tilslutt overtok tomme lokaler.