Ditt lokale bilverksted!

Vårfin bil – på bare 15 minutter!

På våren er det på tide med en skikkelig vask etter vinteren. Å få bilen fin kan ta lang tid og det er ikke alltid maskinvaskene gjør det skikkelig rent. Men her er 3 tips til en kjapp og effektiv fremgangsmåte:

Start med å skylle bilen godt

Bruk gjerne høytrykksvasker, det gjør jobben både enklere og raskere. Spray på et godt avfettingsmiddel og skyll på nytt.

Vask og sjampo

Så er det på tide å vaske bilen med en sjampo (bruk gjerne en bilsjampo som inneholder voks). Bruk alltid en ny svamp som ikke har ligget på gulvet eller på bakken. Da unngår du at skarpe gruskorn gnis mot lakken og gir stygge riper. Jobb deg over hele bilen og skyll med vann.

La fartsvinden tørke bilen for deg

Når bilen er ren, bør den egentlig tørkes med et pusseskinn eller en god mikrofiberduk for å unngå kalkflekker og få et perfekt resultat. Dette tar imidlertid tid og er ikke nødvendig for å beskytte lakken. Hvis det er tørt og rent på veien, ta en tur med din vårfine bil og la fartsvinden gjøre jobben for deg!