Snart ferietid?

Skade på bilglass og steinsprut – vi skifter og reparerer. Når uhellet er ute, og skaden i frontruta har skjedd, hva er da mer naturlig enn å komme til ditt lokale bilverksted? Vi kjenner deg og dine behov, og er eksperter på din bil.

Vi på bilverkstedene har alltid skiftet bilglass og reparert steinsprutskader i frontruter.

Dersom du har skade på bilglass og steinsprut, så kan du trygt komme til oss.

Kasko eller ikke? Er det forsikring eller skal du betale selv? Vi ordner saken

Har du steinsprutskade eller sprekk i frontruta?

Du har fått steinsprut, hva nå?

Har du vært uheldig? Da er det bare å ta kontakt, eller komme innom. Vi hjelper deg raskt! Steinsprutskader kan repareres. Men ikke vent, når ruta sprekker må den skiftes ut. Er du i tvil, ikke nøl, kom raskt bortom, så fikser vi skaden før ruta sprekker.

Skademelding

Alle glasskader må dokumenteres med en skademelding. Den kan du fylle ut på forhånd (se link nedenfor) og ta med til oss, eller vi kan fylle den ut sammen når du kommer. Trenger du hjelp eller veiledning er det bare å ta kontakt.

Last ned skademelding for bilglass her >>

Husk skadedato og signatur!

Gratis steinsprutreparasjon

De fleste skader er steinsprutskader og kan repareres gratis på forsikring. Dersom ruta er sprukket eller har store skader i synsfeltet, må den som regel skiftes ut. Kom innom så vurderer vi det raskt, kan den repareres fikser vi det mens du venter.

Skifte av frontrute

Frontruter som er sprukket eller har mye skader må som regel skiftes ut. Dette fikser vi på en rask, effektiv og profesjonell måte. Vi benytter kvalitetsprodukter fra Norges ledende leverandører. Din kaskoforsikring dekker som regel dette mot en egenandel. Kontakt oss så sjekker vi dekningen din.

Kontroll og kalibrering av førerassisterende systemer

De fleste moderne biler har en eller flere førerassisterende systemer, noen av disse er plassert i frontruta. Eksempel er kjørebanekamera, skilt-gjenkjennelse kamera, regnsensor og andre sensorer og radarsystemer. Vi har avtale for kontroll og kalibrering av dette. Dette utføres i henhold til bilprodusentens krav.

Side eller bakrute

Er bak- eller dørruta knust? Er bilen full av knust glass? Da antar vi at det haster for deg med å få det fikset? Bare å kjøre rett bort til oss, så ordner vi det. De fleste side- og bakruter er av en annen glasstype, og er ofte farget eller sota. Vi har riktig rute og er drevne på slike oppdrag. Vi rengjør bilen din for knust glass. Alt dette dekkes også som regel av din glassforsikring. Ta kontakt så sjekker vi dette for deg.

Gratis spylervæske

Alle våre glass-kunder for gratis spylervæske.

Det er bare å be om det!

Er det noe du lurer på? Har du forsikringsdekning? Kontakt oss, så kan vi sjekke det for deg!