Ditt lokale bilverksted!

Vi utfører service og reparasjon av klimaanlegg.

For å opprettholde klimaanleggets virkemåte og levetid, er det viktig at du har jevnlig vedlikehold på anlegget. Du bør ha klimaanlegg / AC-service annet hvert år. Anlegget mister litt gass hvert år og gradvis reduseres funksjonaliteten. Til slutt vil ikke klimaanlegget virke, og da vil det fort kunne bli kostbare følgefeil på roterende deler og pakninger.

Vi er spesialister på klimaanlegg / AC-service for bil, og er sertifiserte for å utføre service og alle typer reparasjoner på klima og aircondition-anlegg (AC) på alle biler.

På en AC-service gjør vi følgende:

  • Gjør en vacum-test for å sjekke for store lekkasjer.
  • Etterfyller nødvendig gassmengde.
  • Etterfyller nødvendig mengde olje til kompressoren.
  • Tar en funksjonskontroll.
  • Tilsetter sporingsvæske

Fast lavpris fra kr. 990,-. Gass kommer i tillegg.

Ved mistanke om liten lekkasje kan vi tilsette tettemiddel. Pris etter avtale.

Moderne biler og el-biler har en annen gass enn for bare noen få år siden. Den «gamle» gassen R134a var ikke så miljøvennlig og var veldig avgiftsbelagt, mens den nye gassen R1234yf ikke har miljøavgifter – men er allikevel betydelig dyrere. I vår nye prissetting så differensierer vi på dette. Trenger du ikke ny gass så betaler du heller ikke for det, kun for servicen.

Er du allergiker eller har luftveisproblemer?

Vi anbefaler å skifte kupefilter / pollenfilter en gang pr år. Kupefilteret er der for å fjerne luftforurensninger og pollen fra lufta du puster inn i kupeen. Det er derfor viktig at det virker optimalt for at du skal ha et sunt og godt inneklima i bilen for deg og dine. Spesielt allergikere, astmatikere og andre med luftveis problemer er sårbare i forhold til dette. Pris varierer på grunn av forskjellige filtrere til forskjellige bilmodeller. Pris fra 300,-

Lukter det vondt i bilen?

Hvert år eller hvis det lukter vondt anbefaler vi rens av aircondition /klimaanlegg. Det kan lett oppstå muggsopp, lukt og bakterievekst i anlegget. Rens bør gjøres sammen med skift av kupefilter. Fast lavpris fra 590,-

Forhåndsavtalt pris

Dersom det skulle være andre feil på ditt AC-anlegg vil vi raskt og effektivt kunne feilsøke og reparere dette. Du vil få forhåndsavtalt pris.

Vi oppfyller lovens strenge sertifiseringskrav.

Myndighetene har satt strenge krav til hvem som kan drive med AC, derfor krever de en egen sertifisering for dette. Dette fordi gassen kan være farlig og fordi anlegget har stort trykk. Uautorisert personell må ikke skru på anlegget selv. Det vil være fare for personskader.