Ditt lokale bilverksted!

Sørum Bilservice tar miljøansvar!

Vi er stolt over kunne fortelle at Sørum Bilservice 30. oktober i år mottok Miljøfyrtårnsertifisering av ordføreren i Sørum, Marianne Grimstad Hansen. I sin tale i kommunestyret uttalte ordføreren at det er særdeles beundringsverdig og viktig at lokale bedrifter som Sørum Bilservice tar miljøet på alvor, og er sitt ansvar bevisst. Det ble også oppfordret til å støtte opp om bedrifter som går i bresjen for miljøet. I sin takketale til kommunestyret berømmet styreleder Frank Martinsen engasjementet til de ansatte og ønsket samtidig kommunestyrets medlemmer velkommen til å fortsatt bruke bygdas bilverksted slik at det overlever – og kan bidra positivt i miljøet.

Allerede i 2018 startet Sørum sin sertifiseringsprosess for Miljøfyrtårn for Riis Bilglassverksted og Mekonomen Bilverksted. Styrets leder Frank Martinsen har sammen med alle ansatte lagt ned en stor jobb i dette og har involvert seg på alle nivåer. De ansatte synes det har vært en spennende og interessant reise, og ser frem til å drive videre som Miljøfyrtårnsertifisert. I de neste årene skal bedriften levere på sine miljømål og fremlegge årsrapporter på dette.

Ønsker du å forsikre deg om at den bilverkstedtjenesten du kjøper foregår helt i henhold til arbeidsmiljø, forurensningslover og kildesortering?

Vi ønsker velkommen til Sørum Bilservice – vi tar vårt miljø ansvar på alvor!